All Blogs /
Dropshipping-kurs 2024: Utbildningen som låter dig ta kontroll över ditt liv

Dropshipping-kurs 2024: Utbildningen som låter dig ta kontroll över ditt liv

Allt du behöver lära dig för lyckas med Dropshipping 2024

Vi har lång erfarenhet av att driva dropshipping framgångsrikt, och det finns ett tydligt mönster för de butiker som presterar och de som inte gör det. Med hjälp av dessa insikter har vi skapat vår onlinekurs om hur du driver dropshipping framgångsrikt 2024. Vi går djupt in på detaljerna av hur du lyckas med dropshipping. Innehållet består av detaljerade videoguider om hur du bland annat:

  • Startar ditt företag
  • Bygger hemsidan optimal för e-handel
  • Hittar den bästa leverantören
  • Hittar en vinnande produkt att dropshippa
  • Bygger ditt egna brand
  • Driver dropshipping genom shopify
  • Driver e-handel datadrivet genom meta-ads
  • Hanterar testkampanjer (struktur & effektivisering)
  • Hanterar kundservice
  • Skalar upp företaget
  • Skapar engagerande content

Dropshipping-kursen som har hjälpt dra in 155 miljoner

Vi har hjälpt våra studenter att gemensamt omsätta totalt 155 miljoner SEK hittills genom dropshipping. Se det som ett bevis på att du också kan lyckas. Här hittar du ett axplock av våra studenter som idag driver sin dropshipping-verksamhet lönsamt. 

Genom onlinekursen har de lärt sig att hitta produkter som säljer. Det gör man genom att driva verksamheten datadrivet och skapa ett eget varumärke. Många av våra studenter driver nu dropshipping på heltid och har full kontroll över sin inkomst och arbetstid tack vare vår videokurs om dropshipping. Deras resultat visar att det är fullt möjligt att driva dropshipping i Sverige med rätt insikter och verktyg.

Vad tycker folk om vår dropshipping onlinekurs?

Är du redo att förändra ditt liv genom dropshipping? 

Se om dropshipping kan vara din väg till frihet. Kolla igenom våran gratis intro guide för att se hur dropshipping hjälpte Edvin förändra sitt liv.

Se vår kostnadsfria introduktionsguide!

Vad innebär det att försörja sig på dropshipping? 

Att försörja sig på dropshipping innebär att du blir din egen chef. Som egenföretagande har du frihet över när du vill jobba och på vilken plats i världen. Du driver ditt eget företag och ansvarar för alla aspekter av verksamheten, vilket ger dig flexibiliteten att arbeta på dina egna premisser, så länge du har en internetuppkoppling.

Betala för din egen lön genom dropshipping på Shopify

Dropshipping har gång på gång bevisats vara en lönsam affärsmodell och med rätt medel kan du bli 100% självgående med ditt eget företag. Studenter från vår dropshipping-kurs online omsätter miljontals kronor varje år som låter dem leva sitt liv helt på sina egna premisser. Genom att ta del av vår dropshipping-kurs får du lära dig steg-för-steg hur du tar ditt företag från ingenting till en verksamhet som kan ersätta din heltidslön. Du får också tillgång till community av likasinnade människor som också arbetar med dropshipping.

En investering i dig själv

Vår dropshipping-kurs är en investering i dig själv som ditt framtida jag kommer att tacka dig för. Kolla på vår gratis intro guide där Edvin förklarar hur dropshipping hjälpte honom förändra sitt liv och hur det kan göra detsamma för dig, precis som det har gjort för våra andra studenter.

Kolla på intro guiden!

En dropshipping-utbildning och ett community

Vår dropshipping-utbildning ger dig verktygen och kunskaperna för att starta och driva en framgångsrik verksamhet. Men utbildningen är inte grundpelaren i Ecomverse. Dropshipping kan vara väldigt ensamt eftersom att du är din egna chef och oftast arbetar utan kollegor. Ecomverse började som ett community för dropshippare för att motverka den ensamheten, samt lära sig av varandra. Efter att vi märkte att många nybörjare sökte sig till Ecomverse, bestämde vi oss för att lägga till utbildningsdelen. Nu har vi både en dropshipping-utbildning som hjälper dig starta och skala din dropshipping-verksamhet och ett stöttande nätverk där du kan dela erfarenheter och få råd från likasinnade entreprenörer.

Vanliga frågor om vår dropshipping-kurs

Hur mycket pengar behöver jag investera för att lyckas med dropshipping?

Den första investeringen för att starta med dropshipping är väldigt låg. Det finns däremot ett par olika utgifter när du driver dropshipping. Exempelvis behöver du hosta din hemsida på Shopify och spendera pengar på marknadsföring.

Hur mycket pengar du investerar i dropshipping i början  kommer att avgöra hur snabbt du kommer till lönsamhet. Detta beror på att en högre investering i marknadsföring, kommer låta dig testa fler produkter snabbare och tillslut hitta den vinnande produkten. 

För att starta med dropshipping rekommenderar vi att investera minst 3000 SEK i månaden. Men större investering leder till snabbare resultat, under förutsättningen att du tar rätt beslut och följer våra strategier. 

"Jag har ingen tidigare erfarenhet av dropshipping"

Då är denna dropshipping-kursen perfekt för dig. Vi går igenom allt som du behöver veta för att lönsamt driva dropshipping. I Ecomverse utbildar vi både nybörjare och erfarna personer. Du kommer få tillgång till en steg-för-steg guide, gruppsamtal och andra resurser kommer du att lära dig allt du behöver för att lyckas. Om du har erfarenhet och redan har uppnått resultat inom dropshipping hjälper vi dig att accelerera och skala din verksamhet ännu längre.

Hur mycket tid krävs för att försörja sig på dropshipping?

Det finns inget exakt svar på hur mycket tid som krävs för att försörja sig på dropshipping. Om du väljer att arbeta med dropshipping 30 minuter varannan dag, kommer dina resultat troligtvis att spegla den insatsen. För att uppnå en betydande inkomst och för att kunna försörja dig helt på dropshipping rekommenderar vi att du i genomsnitt lägger minst 1 timme om dagen på verksamheten.

Vår dropshipping-kurs är uppbyggd för att ge dig strukturerad vägledning för att effektivisera processer och ge dig resultat snabbare. Genom att ta hjälp av de verktyg och strategier vi ger dig kommer du kunna komma igång snabbare och jobba mer effektivt framåt. 

Hur snabbt kan dropshipping-utbildningen betala av sig själv?

Baserat på erfarenheter från våra tidigare studenter, har utbildningen betalat av sig själv när man väl hittar en framgångsrik produkt. Generellt sett har våra studenter hittat en vinnande produkt efter att ha testat cirka 13 olika produkter. Eftersom man vanligtvis testar 1-3 produkter i veckan, innebär det att utbildnignen bör ha täckt sina kostnader inom 2-3 månader, förutsatt att du tillämpar våra rekommenderade strategier och metoder.

Hur lång tid tar det att komma igång med dropshipping?

Resultatet från den senaste undersökningen visade att våra studenters första försäljning skedde efter 22 dagar i genomsnitt. 

Kan jag få en återbetalning om jag inte är nöjd?

Ja! Vi erbjuder alla våra kursdeltagare 14 dagars ångerrätt. Känner du efter 14 dagar att det här inte är för dig så återbetalar vi dig din investering.

Det enda du behöver göra för att nyttja ångerrätten är att höra av dig till kontakt@ecomverse.se inom 14 dagar från att du gick med i programmet.

Varför jag startade Ecomverse

Dropshipping kan vara väldigt ensamt. Ecomverse började som ett community för dropshippare så att vi kunde vara ensamma, tillsammans.

Efter det så såg vi att folk som var väldigt nya inom dropshipping sökte sig till Ecomverse. Då bestämde vi oss för att lägga till utbildningsdelen.
Spola fram ett par år och så har Ecomverse utvecklats till en fullspäckat dropshipping-kurs som tar dig från en total nybörjare till en självgående E-handlare.

Måste jag betala för hela kursen på en gång?

Nej, du kan dela upp betalningen genom vårt partnerskap med Svea upp till 24 månader helt räntefritt.

Se vår kostnadsfria introguide

Lär dig hur Edvin har omsatt över 40 miljoner genom E-handel

Se guide

Se en gratis demo video!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lär dig hur Edvin har tagit sig dit han är idag och hur du kan göra detsamma. Se verktygen och metoderna som krävs för att ta dig från 0 till att kunna leva på dropshipping.

Genom att kolla på intro-guiden så godkänner jag Ecomverse GDPR Policy